Varausehdot

Purjehduskurssien ja retkipurjehdusten varaus- ja sopimusehdot 

Varaukseen tarvittavat tiedot:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Kurssin numero ja kurssitaso: johdatus purjehdukseen / purjehtija / saaristopäällikkö / iltapurjehdus / retkipurjehdus / muu tapahtuma

Kun asiakas varaa paikan tapahtumasta, varaus on sitova. 

Sail Firstilla on oikeus perua tapahtuma, mikäli osallistujia on alle ilmoitetun minimimäärän (kursseilla ja retkipurjehduksilla minimi on 3 ellei tapahtumakohtaisesti muuta ilmoiteta). Peruuttamisesta ilmoitamme viimeistään:

2 vuorokautta ennen tapahtumaa, mikäli sen kesto on alle 2 päivää

7 päivää ennen tapahtuman alkamista, mikäli sen kesto on 2-6 päivää. 

Sail Firstin peruuttaessa tapahtuman palautetaan asiakkaan maksamat rahat täysimääräisesti. Ensisijaisesti pyritään kuitenkin löytämään tilalle asiakkaalle sopiva korvaava tapahtuma. 

Purjehduskurssit ja retkikurssit

Varauksen tekemisen jälkeen asiakkaalle lähetetään 150e lasku varausmaksusta. Loppusumma kurssimaksusta laskutetaan noin kolme (3) viikkoa ennen kurssin alkua. 

Purjehduskurssien ja retkikurssien peruutusehdot

Mahdollisissa osallistumisen peruuntumistilanteissa hyvitetään kurssimaksusta:  

peruutus on ennen 30 vrk kurssin alkua, hyvitämme 100 %,  

14 vrk ennen kurssin alkua 50 % ja  alle 14 vrk ennen kurssin alkua emme hyvitä kurssimaksua. 

Toimistokuluina perimme 75 euroa peruutuksen ja mahdollisen hyvityksen yhteydessä.

 

Retkipurjehdukset

Purjehduksilla, jotka kestävät yli 24h tai sisältävät yöpymisen, mutta eivät ole kursseja noudatamme Yleisiä matkapakettiehtoja. Purjehdusreissu (purjehdus ilman koulutusta) erääntyy maksettavaksi purjehduksen toisena päivänä. 

Retkipurjehduksen peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus perua osallistumisensa ennen tapahtumaa. Tällöin Sail Firstilla on oikeus periä peruutusmaksu seuraavasti:

Etukäteen ilmoitetut toimistokulut (75e), kun matka peruutetaan viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista.

50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.

75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista

100 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.  

Mikäli matkaa ei ole peruutettu, mutta asiakas ei saavu lähtöpaikkaan sovitusti, asiakkaalta veloitetaan 100% matkan hinnasta. 

Mikäli purjehdusreissu peruutetaan Sail Firstin toimesta, asiakkaalta ei veloiteta maksua. Ensisijaisesti pyritään kuitenkin järjestämään korvaava tapahtuma ilman asiakkaalle aiheutuvia lisäkuluja. 

Kaikissa peruutustapauksissa Sail Firstilla on oikeus veloittaa kolmansille osapuolille maksettavat todelliset kulut, esim. veneen vuokraus. 

Muut tiedot

Hintamme sisältävät arvonlisäveron. 

Suosittelemme, että asiakkailla on omat tapaturma- ja matkavakuutukset. 

Poikkeusolojen ja mahdollisten rajoitusten aikana seuraamme viranomaisohjeita ja toimimme näiden mukaisesti. Tämä voi aiheuttaa muutoksia erityisesti retkipurjehduksille.