Navigointikurssit

Kurssin hinta 90€

Navigointi 1 – Sisävedet ja Itämeri
Navigointi 2  – vuorovesialueet

Veneilysesongin ulkopuolella järjestämme navigointikursseja etäkursseina Suomen Navigoinninopettajat ry:n järjestelmän mukaisesti.

Seuraavat kurssit suunnitteilla etäkursseina syksylle 2024.
Tiedustele kursseja myös muina ajankohtina- näitä järjestetään kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan lisää. Myös omalle porukalle!

Oletko jo opiskellut saaristo- tai rannikkonavigointia, mutta tutkinto on saattanut jäädä tekemättä esimerkiksi poikkeusolojen takia? Ota yhteyttä, niin räätälöidään myös sinulle sopivaa mieleenpalauttelua ja valmistautuminen tutkintoon!

Materiaali

Kursseilla käytetään Suomen Navigoinninopettajat ry:n kirjoja ja harjoituskarttoja. Lisäksi harjoituksissa tarvitaan harppia ja astelevyä tai kurssiplotteria. Materiaalit voi tilata ilmoittautumisen yhteydessä kouluttajalta.

  • Navigointi 1 -kirja 35 e
  • Navigointi 2 -kirja 39 e
  • Navi1 harjoituskartta 8 e
  • Navi2 harjoituskartta (Imray C33A Channel Islands) 29e
  • harppi Linex 12e (tarkempi) tai harppi messinkinen 22,50e (perinteisempi)
  • astelevy 11e
Kurssitodistus

Navigointi 1 tai Navigointi 2 -todistuksen saamiseksi tulee suorittaa navigointitutkinto hyväksytysti. Kurssin jälkeen voi osallistua tutkintoon etänä haluamanaan ajankohtana (etätutkinto on yhteistyökumppanimme järjestämä). Järjestämme myös perinteisiä tenttitilaisuuksia kysynnän mukaan.

Navigointi2 – tutkinto on riittävä osoitus navigointitaidoista haettaessa Traficomilta Kansainvälistä huviveneenkuljettajankirjaa.