Navigointikurssit

Kurssin hinta 90€

Navigointi 1 – Sisävedet ja Itämeri
Navigointi 2  – vuorovesialueet

Veneilysesongin ulkopuolella järjestämme navigointikursseja etäkursseina Suomen Navigoinninopettajat ry:n järjestelmän mukaisesti.

Syksyn 2023 navigointikurssit järjestetään marraskuussa etäkursseina.
Tiedustele kursseja myös muina ajankohtina- näitä järjestetään kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan lisää. Myös omalle porukalle!

Voimme myös räätälöidä harjoituksia ja tutkintoon valmistautumista niille, jotka ovat jo opiskelleet navigointia, mutta tutkinto on jäänyt tekemättä esimerkiksi poikkeusolojen takia.

Navigointi1 pidetään marraskuussa 2023

Navigointi2 pidetään marraskuussa 2023

Materiaali

Kursseilla käytetään Suomen Navigoinninopettajat ry:n kirjoja ja harjoituskarttoja. Lisäksi harjoituksissa tarvitaan harppia ja astelevyä tai kurssiplotteria. Materiaalit voi tilata ilmoittautumisen yhteydessä kouluttajalta.

  • Navigointi 1 -kirja 35 e
  • Navigointi 2 -kirja 39 e
  • Navi1 harjoituskartta 8 e
  • Navi2 harjoituskartta (Imray C33A Channel Islands) 29e
  • harppi Linex 12e (tarkempi) tai harppi messinkinen 22,50e (perinteisempi)
  • astelevy 11e
Kurssitodistus

Navigointi 1 tai Navigointi 2 -todistuksen saamiseksi tulee suorittaa navigointitutkinto hyväksytysti. Kurssin jälkeen voi osallistua tutkintoon etänä haluamanaan ajankohtana (etätutkinto on yhteistyökumppanimme järjestämä). Järjestämme myös perinteisiä tenttitilaisuuksia kysynnän mukaan.

Navigointi2 – tutkinto on riittävä osoitus navigointitaidoista haettaessa Traficomilta Kansainvälistä huviveneenkuljettajankirjaa.