en

KIRJOJA VENEILIJÖILLE

Sea Lady julkaisee ja kustantaa kirjoja veneilijöille:

 

Ivar Dedekam:

Navigointi (2015)

Veneilytaito (2014)

Purjeiden ja rikin säätö (2013)

 

Lue lisää ja tilaa »

Tule nauttimaan Välimeren
lämmöstä ja leppoisan kiireettömästä tunnelmasta.

 

Voit bongata iloiset Adrianmeren delfiinit ja saada kosketuksen paikalliseen luontoon.

 

Iltaisin on tilaisuus tutustutua dalmatialaisen keittiön herkkuihin.

 

 

Whale 2

       Turkin purjehduksella 2012 olimme onnekkaita ! 
Tapasimme alueella harvinaisen valaan. 
(lisää kuvagalleriassamme)

 

 

Viimeiset kurssi- ja retkipaikat Kroatiassa nyt edulliseen tarjoushintaan!

- Tervetuloa mukaan !

 

Välimeren purjehduksilla suosikkikohteenamme on asiakkaiden toivomuksesta edelleenkin Kroatia. Dalmatian saariston kauniit saaristokylät ja alueen hyvät satamapalvelut saavat useimmat palaamaan sinne uudelleen.

Onnistuneen purjehdusloman edellytyksiä ovat kohteeseen matkustamisen helppous ja lähtösataman palvelujen taso. Lähtösatamamme on Kroatiassa Trogirissa. Kreikassa samamana on ollut Ateenan eteläpuolella sijaitseva Agios Kosmas -marina. Molemmat satamat ovat lähellä lentokenttää, jonne pääsee myös suorilla lennoilla. Alueena ne tarjoavat monipuolisesti nähtävää ja palveluja myös purjehduksens ulkopuolisella ajalla.

Kipparoidut purjehdukset Välimerellä ovat helppo vaihtoehto harrastaa purjehdusta tilavilla ja uusilla veneillä ilman veneen ylläpitohuolia ja -kustannuksia. Edullisista hinnoistamme huolimatta haluamme pitää purjehduksemme laadukkaina eivätkä veneemme ole liian täyteen miehitettyjä. Käytämme tilavia ja uudehkoja "Prestige Line" –luokan veneitä. Otamme neljän kajuutan veneeseen vain 6 asiakasta, jolloin kaikille on riittävästi tilaa, ja salonki jää kaikille yhteiseen käyttöön.

Myös Välimeren olosuhteissa ensisijaisena asiana on turvallisuus. Vaikka olosuhteet siellä ovat pääsääntöisesti helpot veneilyyn, voivat alueen tuuliolosuhteet poiketa merkittävästi omistamme. Sen vuoksi edellytämme kippareiltamme monipuolista purjehduskokemusta myös kotivesien ulkopuolelta. Noudatamme Välimeren purjehduksilla samoja turvallisuusnormeja kuin kotimaassa. Pyrimme järjestämään osallistujille myös automaattiset pelastusliivit turvavaljailla.

Purjehduksillemme osallistuminen ei edellytä aikaisempaa purjehdus- tai veneilykokemusta. Opastamme myös retkille osallistujille purjehduksen ja veneilyn perusteita. Purjehdukseen sisältyviin tehtäviin voi kukin osallistua kiinnostuksensa mukaan.

Viikon retkipurjehduksen yhteydessä voit suorittaa myös purjehtija- tai saaristopäällikkökurssin. Järjestämme päälikkökursseihin sisältyvät täydentävät harjoitukset kotimaan olosuhteissa seuraavalla kaudella. Kurssipaikoille otamme samanaikaisesti enintään neljä oppilasta, mikä mahdollistaa kaikille riittävän harjoittelun viikon aikana.  

Käyntikorttejamme Välimeren purjehduksilla ovat väljät ja laadukkaat veneet, jotka varaamme suoraan paikallisilta varustamoilta. 

Osoituksena laadustamme ovat toistuvasti kanssamme purjehtivat tyytyväiset asiakkaat, joista monet kouluttautuvat kanssamme itsenäiseen kipparointiin Välimerellä.

Viime vuosina suosituiksi ovat tulleet myös lapsiperheille järjestetyt "omat" purjehdusviikot

 ESITE KROATIA 2019      

 

Välimeren purjehdustemme ohjelman ja hinnat löydät alla olavasta linkistä. Hintoihin sisältyvät veneen vuokraamistesta ja kipparoinnista aiheutavat kustannukset. Lennot purjehduskohteeseen jokainen osallistuja varaa itse. Annamme suosituksia käytettävistä lennoista ja mahdollista majoituksista.

KAUDEN 2019 OHJELMAN JA VARAUSTILANTEEN LÖYDÄT TÄSTÄ:  

VÄLIMEREN PURJHDUKSET 2019purjehduskurssi.com

VENEEMME VÄLIMEREN PURJEHDUKSILLA

Käytämme Välimeren purjehduksilla laadukkaita ja tilavia vuokraveneitä kokoluokassa 46-54 jalkaa. Suurimpina veneinä ovat olleet viisikajuuttaiset Sun Odyssey 509 ja Sun Odyssey 54 DS, jotka tarjoavat väljää tilaa ja mukavuutta myös suuremmalle seurueelle.

Kaikissa veneissämme on vapaasti käytettävissä myös jatkuva WiFi-yhteys.

Dufour 460Tarjotaksemme monipuolisempaa purjehduskoulutusta ja -kokemusta Välimerellä, on osa veneistämme myös siellä suorituskykyisempiä ja varustetut nostettavilla isopurjeilla.

 

Tule kokemaan uusia purjehdusreittejä, trimmaamaan purjeita ja kisailemaan samanlaisen sisarveneen kanssa.

 

Katso:VENEITÄMME VÄLIMERELLÄ 2019 - PURJEHDUSKURSSI.COM

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET »

Tehdessäsi varauksen, se tulee sitovasti voimaan vasta sen jälkeen, kun olet maksanut varausmaksun. Tässä vaiheessa poistamme paikan myynnistä sivuiltamme.

  HYVÄN TUULEN PURJEHDUKSET VÄLIMERELLÄ

 

JÄRJESTÄÄ SEA LADY SAILING !

dus Välimerellä / Purjehduskurssi.com

Yhteystiedot

Sea Lady Sailing

Kotikoivuntie 3 B 6
05810 HYVINKÄÄ

Puhelin:040 7016649 tai 040 5589482
Email: info@purjehduskurssi.com

VENEILYKIRJAMME

Sea Lady julkaisee ja kustantaa kirjoja:

Ivar Dedekam

Navigointi (Helmikuu 2015)

Veneilytaito (2014)

Purjeiden ja rikin säätö (2013)

Lue lisää ja tilaa »

Kuvagalleria