Tulosta

 Olemme julkaisseet kalenterin kauden 2022 ensimmäisistä kursseistamme.
TERVETULOA MUKAAN!

 KATSO: Retkipurjehdukset  2022

 

Olemme purjehtineet avomeriosuuksia sisältäviä retkipurjehduksia vuodesta 2007 alkaen. Silloin purjehdimme purjehduskoulu Kesäpurjeelle retkipurjehduksen Hangosta Saarenmaan kautta Riikaan ja takaisin. Sen jälkeen omat avomeripurjehduksemme suuntautuivat Riikan lisäksi Gotlantiin ja sieltä edelleen Tanskan Bornholmille. Viime vuosina olemme keskittyneet pääasiassa rannikko- ja saaristopurjehduksiin, koska Välimeren purjehdukset keväällä ja syksyllä täyttävät ohjelmaamme.

 

Toimintamme keskeisenä arvona on turvallisuus sekä hyvien veneilytapojen noudattaminen ja opettaminen. Itämeren olosuhteissa purjehdimme ainoastaan kohteisiin, joiden reitteihin ja satamiin olemme omilla purjehduksillamme tutustuneet.

Käytämme purjehduksilla hyvin varustettuja avomerikelpoisia veneitä, jotka ovat viranomaisen (TraFin) katsastamia koko itämeren alueelle. Veneemme ovat varustetut asianmukaisilla navigointi- ja liikenteenseurantajärjestelmillä (tutka-, AIS-) toimintaan kaikissa olosuhteissa. 

Rannikolla ja saaristossa järjestettäville retkille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa veneilykokemusta.

Suomen ulkopuolelle tehtävät retket sisältävät avomeriosuuksia ja yöpurjehduksia, minkä vuoksi ne soveltuvat parhaiten peruskokemuksen omaaville avomerikokemusta haluaville purjehtijoille ja päällikkökurssilaisille.

Kaikkien, vähintään neljä päivää kestävien retkien yhteydessä voit suorittaa myös purjehduskurssin.

Retkipurjehduksillamme kaikki saavat osallistua mahdollisuuksiensa mukaisesti purjehdukseen ja veneessä asumiseen liittyviin tehtäviin.

 RETKIPURJEHDUKSET 2022

 

   

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET »

PURJEHDUSKURSSIT HELSINKI / RETKIPURJEHDUKSET VÄLIMERI

  HYVÄN TUULEN RETKIPURJEHDUKSET

    JÄRJESTÄÄ SEA LADY SAILING !