Tulosta

Purjehdus on harrastus, jossa toimimme säiden ehdoilla:  Emme voi valita vallitsevaa säätä, mutta sen sijaan voimme päättää, millaisiin olosuhteisiin haluamme lähteä purjehtimaan.

Joskus on mukavaa purjehtia saaristoreittejä keveissä tuulissa luonnon näkymiä ihaillen. Pitkillä matkapurjehduksilla ja kokeneella miehistöllä haluamme veneelle vauhtia, nauttia tuulen voimasta ja sen tarjoamasta urheilullisesta menosta. 

Kunkin kurssitason teoriaan sisältyy sopiva kokonaisuus veneilijän sääoppia (esimerkiksi, kuinka toimitaan ukkosen yllättäessä).
Sään nopeat muutokset ovat voivat olla yllättäviä, joten niiden tiedostaminen ja ennakointi ovat keskeinen osa veneilyn turvallisuutta.

Hankkimalla järjestelmällisesti riittävästi kokemusta erilaisista olosuhteista voimme purjehtia turvallisesti avomerellä ja myös kauempana oleviin kohteisiin.

 

Alla linkkejä käyttämiimme merisääpalveluihin:

  MERISÄÄ-LINKIT

              

ITL logo
MERISÄÄ

   

    

Venelehti  VENELEHDEN VENE-SÄÄ

   

  

Weatheronline  MERISÄÄT MAAILMALLA


Nyt kotivedet (Suomenlahti)

 

 

 

 HYVÄN TUULEN PURJEHDUSSÄÄT LÖYDÄT

SEA LADY SAILINGIN SIVUILTA!

 

Kunkin kurssitason teoriaa sisältyy sopiva kokonaisuus veneilijän sääoppia (esimerkiksi, kuinka toimitaan ukkosen yllättäessä). Sään nopeat muutokset ovat voivat olla yllättäviä, joten niiden tiedostaminen ja ennakointi ovat keskeinen osa veneilyn turvallisuutta.